dinsdag 10 maart 2009

Spiritueel groeien

Via de leggingen die ik doe, kom ik met veel mensen in contact. Allerlei mensen, van alle klassen. Vaak vragen mensen me dan hoe ze zichzelf beter kunnen ontwikkelen. Doordat het huidige aanbod zo groot is, weten ze vaak niet waar beginnen. Ik ga proberen daar een duidelijk antwoord op te vinden.

Allereerst dien je eens na te gaan waar je interesses liggen. Ben jij een persoon die liever met wiskunde bezig is, onderzoek dan de numerologie eens. Of misschien kan je eens proberen een horoscoop te tekenen?
Creativiteit uit zich ook in vele vormen in de spiritualiteit. Schilderen, tekenen, schrijven.... Schilder eens de kleuren die je voelt bij een bepaalde persoon/situatie, en zoek de betekenis van die kleuren eens op. Zet je verstand op nul en teken. Zoek achteraf de symbolische betekenissen op. Dat kan perfect in de droomsymboliek. Zoek eens op wat automatisch schrijven betekent.Je kan je natuurlijk ook een set kaarten aanschaffen. Het simpelste zijn de gewone affirmatiekaarten. Hier op de site staan al enkele afbeeldingen van andere kaarten. Ga naar een degelijke winkel en koop dat deck dat je het meest aanspreekt. Je weet niet of het je ligt als je het niet probeert!
Dromen zijn ook een manier. Droom jij veel? Houdt dan eens een droomdagboek bij zodat je regelmatig eens terug kan lezen.
Als je meer over het leven aan de andere zijde wil weten, raad ik je van ganser harte Sylvia Browne, Doreen Virtue en Louise Hay aan.

Veel mensen worden afgeschrikt foor het feit dat er soms ook wel eens van rituelen gepraat wordt. Maar denk eens even na: hoe vaak voer jezelf niet een ritueel uit? Heb jij geen vaste gewoontes als je opstaat? Of als je thuiskomt na een werkdag? Kaarsjes op de verjaardagstaart, kaartjes sturen bij Kertsmis....
Je bent meer spiritueel begaafd dan je beseft... en je ontdekkingtocht kan toch gewoon hier beginnen, op het net? En met luisteren naar jezelf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zwart scherm

De achtergrond van deze blog is zwart. Hiervoor is een goede reden: wisten jullie dat een zwart computerscherm minder verbruikt dan een wit? Google heeft hier iets leuks op gevonden. Zoeken kan je ook via www.blackle.com
Op de startpagina zie je zelfs staan hoeveel electriciteit er is uitgespaard door via blackle te zoeken.