maandag 29 juni 2009

De Celestijnse Belofte van James Redfield

Op een gegeven moment kreeg ik dit boek cadeau. Ik had er al vaak over gehoord, maar nooit had ik er aan gedacht om het eens te lezen. Tot de dag dat ik er aan begon. Nu weet ik waarom mensen zo weinig zeiden wanneer ik vroeg waarom dat boek zo goed was.
Wel, ik denk dat iedereen het boek op z'n eigen manier interpreteert. Sommigen onders ons kunnen zich levendig voorstellen waar het boek over gaat. Anderen zullen dan weer nieuwe dingen leren. Het plezante aan dit boek is, dat het als een spannende roman geschreven is. Je hoeft je dus niet door talloze saaie bladzijden te worstelen. Dit is een leuke manier van kennis opdoen.

Als je het boek echter heel grondig wil doornemen, kan ik je het werkboek van de celestijnse belofte aanraden. Zeker als je een groep mensen hebt, zal het fantastisch zijn denk ik.

In navolging is er ook nog een boek "Het tiende inzicht" verschenen. Het ligt in mijn boekenkast, maar ik heb het nog niet gelezen. Wanneer de tijd daar is, zal ik het wel weer ter hand nemen. Tot dan forceer ik niets. Dat heeft het eerste boek me geleerd :)

Zwart scherm

De achtergrond van deze blog is zwart. Hiervoor is een goede reden: wisten jullie dat een zwart computerscherm minder verbruikt dan een wit? Google heeft hier iets leuks op gevonden. Zoeken kan je ook via www.blackle.com
Op de startpagina zie je zelfs staan hoeveel electriciteit er is uitgespaard door via blackle te zoeken.