zaterdag 7 februari 2009

De Celestijnse Belofte

De Celestijnse Belofte, door James Redfield.

Dit boek is jaren geleden al gedrukt, maar ik ben er nu pas toe gekomen om het te lezen. Ik kan het iedereen aanraden!

Het boek is in romanvorm geschreven, en handelt over 9 inzichten. Het eerste inzicht gaat over het (h)erkennen van toeval. Is het toeval dat jij nu juist hier terechtkomt en deze blogpost over de Celestijnse belofte leest? Volgens mij niet. Volgens het boek ook niet. Wanneer je het boek tegenkomt, of het nu in de bibliotheek of in de boekhandel is, betekent dat dat het tijd is voor jou om dit boek eens te lezen.

Het hele boek is een ontdekkingsreis. Voor vele mensen zullen er nieuwe perspectieven duidelijk worden. Anderen herkennen dan weer het feit dat ze zich die inzichten al meester gemaakt hebben. Zoals bijvoorbeeld de werking van energieën. Iedereen die een beetje spiritueel is ingesteld, beseft dat alles bestaat uit energie. Maar sta jij ook stil bij de energie die jij uitzendt of ontvangt?

Het fijne aan dit boek is, dat je er ook een werkboek bij kan krijgen. Hier staan heel interessante oefeningen in die je alleen of in groep kan doornemen. De oefeningen leren je veel over jezelf en over gebeurtenissen die je leven bepaald hebben.
Ook is er een boek 'Het Tiende Inzicht'. Dat ben ik momenteel aan het lezen. Wanneer het uit is, zal ik er hier ook een post aan wijden.

Ik wens jullie veel succes met de zoektocht die momenteel je leven kleurt!

Zwart scherm

De achtergrond van deze blog is zwart. Hiervoor is een goede reden: wisten jullie dat een zwart computerscherm minder verbruikt dan een wit? Google heeft hier iets leuks op gevonden. Zoeken kan je ook via www.blackle.com
Op de startpagina zie je zelfs staan hoeveel electriciteit er is uitgespaard door via blackle te zoeken.