donderdag 11 juni 2009

H.R. Giger Tarot



Deze Tarot staat ook wel gekend als de Baphomet Tarot en bestaat uit de 22 kaarten van de Grote Arcana. Mijn set kwam samen met een engel boek en een poster met patroon voor de kaarten op te leggen, in hetzelfde doosje als hierboven te zien is. Deze set is ondertussen heel wat geld waard, omdat de kaarten in herdruk zijn gegaan: tegenwoordig vind je ze in een licht grijze doos. De kaarten zijn afbeeldingen die gemaat zijn door H.R. Giger, ook wel gekend als de maker van Alien. Sommige mensen nemen serieus aanstoot aan de kaarten.

Deze set gebruik je niet om dagdagelijks te gebruiken. Je vraagt hem geen oppervlakkige vragen zoals bijvoorbeeld over hoe lang het duurt eer je werk gevonden hebt. Natuurlijk kan deze vraag ook niet-oppervlakkig zijn, maar doe dat deze kaarten niet aan. Geburik ze voor wat ze gemaakt zijn: de donkere kant van jezelf onder ogen te leren zien. Oude, destructieve patronen ontrafelen? Trauma's onder ogen zien? Diep in je onderbewustzijn graven? Deze kaarten geven je verbluffende resultaten.










Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zwart scherm

De achtergrond van deze blog is zwart. Hiervoor is een goede reden: wisten jullie dat een zwart computerscherm minder verbruikt dan een wit? Google heeft hier iets leuks op gevonden. Zoeken kan je ook via www.blackle.com
Op de startpagina zie je zelfs staan hoeveel electriciteit er is uitgespaard door via blackle te zoeken.